Kıyafet

ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KILIK-KIYAFET

TÜM ÖĞRENCİLER

1) KISA KOLLU, ATA AMBLEMLİ POLO YAKA BEYAZ PENYELER PAZARTESİ-CUMA GÜNLERİ VE TÖREN OLDUĞU GÜNLER GİYİLECEK.

2) GÖĞSÜNDE ATA KOLEJİ YAZAN BİSİKLET YAKALI SİYAH TİŞÖRTLER SALI,ÇARŞAMBA,PERŞEMBE GÜNLERİ GİYİLECEK.

3) KIZ ÖĞRENCİLER PAZARTESİ-CUMA GÜNLERİ BEYAZ TİŞÖRTLERİNİN ALTINA SİYAH PANTALONLARINI,SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE GÜNLERİ İSE SİYAH TİŞÖRTLERİNİN ALTINA GRİ ETEKLERİNİ GİYEBİLİRLER.

4) KIZ ÖĞRENCİLER ETEK GİYDİKLERİ GÜNLER UZUN ÇORAPLARININ ÜZERİNE DİZ ALTI SİYAH ÇORAPLARINI GİYEBİLİRLER.

5) AYAKKABI TÜM ÖĞRENCİLERDE DÜZ SİYAH OLACAK.

6) ERKEK ÖĞRENCİLER SİYAH TİŞÖRT,SİYAH PANTOLON GİYECEKLER.

BAHRİYE AKSOY

OKUL MÜDÜRÜ