KARDEŞ OKULUMUZ YUNANİSTAN EPAL AGRIAS’ın ATA KOLEJİ ZİYARETİ

Bir Avrupa Birliği Projesi olan ve M.E. B. tarafından desteklenen e-Twinning projesi okulumuz bünyesinde gerçekleşmeye devam ediyor. Eğitimde yeniliklere her daim açık ve destekleyici yaklaşan okul yönetimi, idarecilerimiz ve koordinatör öğretmenlerimizin emeği ve değerli öğrencilerimizin çalışmalarıyla yürütülen projemiz bünyesinde, kardeş okulumuz olan Yunanistan EPAL Agrias Teknik Lisesi İstanbul’a gelerek okulumuzu ziyaret etti. Elbette bu ziyaret projenin asıl amacı olan sosyalleşme kavramını da yerinde yaşattı.

Okulumuz öğrencileri ve proje öğretmenlerimizin Yunanistan EPAL Agrias Teknik Lisesi ile birlikte araştırdığı “Denizler ve Kültürümüze Olan Etkisi” başlıklı projesi, kardeş okulumuzun İstanbul’a gelerek proje ortağı olan ATA KOLEJİ öğrencileriyle buluşması ile önemli bir gelişme kaydetti. ATA EĞİTİM KURUMLARI önderliğinde planlanan İstanbul gezisinde okulumuz proje öğrencileri Yunan dostlarıyla İngilizce iletişim kurarak hem öğrendikleri yabancı dili daha etkin kullandılar, hem de ev sahibeliğini onlara yaptıkları sıcak karşılama ile gösterdiler. Öğrencilerimizin uluslar arası platformda okulumuzu temsil ettiği e-twinning projesi bu iki kardeş okulun İstanbul’da bir araya gelmesi ile hepimize haklı bir gurur yaşattı. ATA EĞİTİM KURUMLARI olarak hepsini gönülden kutlarız.

««« geri dönmek için tıklayınız