KAYIT-KABUL BİLGİLERİ

İLKOKUL
Anasınıfına ve 1.sınıfa bireysel rehberlik görüşmesi ve “ATA Bireysel Tanıma Çalışması” yapılarak öğrenci alınmaktadır.
2,3 ve 4.sınıflara akademik değerlendirme ve rehberlik değerlendirme görüşmesi sonuçlarına göre kontenjan dahilinde öğrenci alınmaktadır.

ORTAOKUL
“ATA Akademik” ölçme değerlendirme ve rehberlik görüşme sonuçlarına göre kontenjan dâhilinde öğrenci alınmaktadır.

LİSE
Lise 1. sınıfa kayıtlar; MEB tarafından düzenlenen LGS sonucuyla, sınavın ardından hazırlanan kayıt takvimi ve sınav kılavuzuna uygun şartlar dâhilinde rehberliğin öğrenci ile değerlendirme görüşmesi yapmasının ardından gerçekleştirilir.
Lise ara sınıflarına “ATA Yeterlilik Sınavı” ve rehberlik görüşmesi yapılarak kontenjan dâhilinde öğrenci alınmaktadır.

BİLGİLENDİRME
Okulumuzun anasınıfından, ilkokulundan, ortaokulundan mezun olan öğrencilerin ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerine doğrudan kayıt hakkı bulunur.
Anasınıfına öğrenci kabulü 5-6 yaştır.
İlkokul birinci sınıfa Eylül ayı sonu itibariyle 66 ayını doldurmuş çocukların kaydı yapılır. Öğrenci tanıma çalışmasında gelişim yönünden ilkokula hazır olduğu anlaşılan 60-66 ay arası çocuklardan, velisinin yazılı isteği bulunanlar da ilkokul birinci sınıfa kaydedilmektedir.