KAYIT-KABUL BİLGİLERİ

ANA SINIFI

Ana sınıfına kayıt işlemi için, öğrencinin okulun açıldığı eylül ayında 48 ayını doldurmuş olması gerekir. Öğrenci adayı ile bireysel rehberlik görüşmesi ve “ATA Bireysel Tanıma Çalışması” yapılır.

İLKOKUL

1.sınıfa bireysel rehberlik görüşmesi ve “ATA Bireysel Tanıma Çalışması” yapılarak öğrenci alınmaktadır. 2,3 ve 4.sınıflara akademik değerlendirme ve rehberlik değerlendirme görüşmesi sonuçlarına göre kontenjan dahilinde öğrenci alınmaktadır.

ORTAOKUL

“ATA Akademik” ölçme değerlendirme ve rehberlik görüşme sonuçlarına göre kontenjan dâhilinde öğrenci alınmaktadır.

LİSE

Lise 1. sınıfa kayıtlar; MEB tarafından düzenlenen LGS sonucuyla, sınavın ardından hazırlanan kayıt takvimi ve sınav kılavuzuna uygun şartlar dâhilinde rehberliğin öğrenci ile değerlendirme görüşmesi yapmasının ardından gerçekleştirilir. Lise ara sınıflarına “ATA Yeterlilik Sınavı” ve rehberlik görüşmesi yapılarak kontenjan dâhilinde öğrenci alınmaktadır.