Ata Koleji Logo
64 yıllık başarı geleneği

TARİHÇE

1 Temmuz 1958 yılında kurulan okulumuz, 1958-59 öğretim yılında ilk, orta ve lise bölümlerindeki yatılı ve gündüzlü toplam 170 öğrenci kontenjanıyla eğitim hayatına başladı.

Sonraki yıllarda Erdoğan Demirören tarafından Demirören Holding bünyesine kazandırılan okulumuz, kapasitesini ve akademik kadrosunu geliştirerek başarı çıtasını daha da yükseltti. Ata Koleji, 1985-86 öğretim yılında Anadolu Lisesi statüsüne geçti.

64 yıldır başarılı nesiller yetiştiren köklü bir eğitim yuvası olan Ata Koleji, güvenilir akademik kadrosu, en son teknolojiyle donatılmış kampüsü ve başarıyı gelenek haline getirmiş eğitim anlayışıyla ülkemizde ve dünyada fark yaratacak başarılı bireyler yetiştirmeye devam ediyor.