YÖNETİM KURULU

Sayın velilerimiz ve sevgili gençler,

Günümüzü şekillendirip geleceğe yön verecek olanlar gençlerdir. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişip kendilerine ve ülkemize faydalı bireyler olmaları için “eğitim” kavramının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İşte bu sebeple Ata Eğitim Kurumları olarak, Sayın Erdoğan Demirören’in ardından onun ilkeleri ışığında, aydın, yenilikçi ve yaratıcı nesiller yetiştirme isteğimizi devam ettiriyoruz.

Biz uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta hedefimiz sadece doktorlar, mühendisler yetiştirmek değil; sanatta, sporda, bilimde ve daha birçok alanda ideallerini gerçekleştirebilecek, hayallerinin peşinden koşabilecek bireyler yetiştirmektir. Tecrübeli idari ve akademik kadromuzla birlikte siz değerli velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin desteğini de hep arkamızda hissediyoruz.

Biz “ATA” ailesi olarak; yenilenerek, gelişerek daha ilerilere gideceğiz. Bu yolda tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum.

Saygılarımla,

Yıldırım DEMİRÖREN

Yıldırım Demirören

Yıldırım DEMİRÖREN
Yönetim Kurulu Başkanı

Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve öğretmenler,

Dedem merhum Erdoğan Demirören’den sonra okulumuzun kuruculuğunu üstlenen babam Sayın Yıldırım Demirören’in ardından mezun olduğum okulun üçüncü kuşak temsilciliğini üstlenmekten gurur duyuyorum.

Okulumuzdaki görevimde; en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bize emanet etmenizin sorumluluğuyla birlikte iyi eğitim, mutlu gelecek ilkesini benimseyerek alanında yetkin öğretmenler ve güçlü eğitim sistemimiz ile yolumuza devam edeceğiz.

1958 yılından bu yana eğitim sektöründe varlığını sürdüren tecrübeli ve köklü bir kurum olarak gelecek nesillere ışık tutmak en büyük hedefimiz. Ata Eğitim Kurumları'nda liderlik yönü yüksek, özgüvenli, sorumluluk sahibi, hedefleri olan, çok yönlü bireyler yetiştiriyoruz. Tüm bunların yanı sıra iyi ve doğru eğitime öncelik veren okulumuzda sadece akademik başarıyı bir ölçüt olarak görmüyor; öğrencilerimizin mutluluğunu da önemsiyoruz. Sürekli değişen ve gelişen dünya düzeninde öğrencilerimizin hem iyi eğitim alabileceği hem de mutlu olabileceği bir ortam yarattık. Çünkü biliyoruz ki güzel ve sağlam bir gelecek için en önemli unsur gençliktir.

Başarıya giden bu yolda hep birlikte sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum.

Saygılarımla,

Yelda DEMİRÖREN KALYONCU