Sizi Arayalım

Kişisel verilerinizin korunması hakkında detaylı bilgi almak için Aydınlatma Metni’ni inceleyebilirsiniz.

Bizi Arayın

ÖN KAYIT FORMU

İYİ
EĞİTİMİN
SIRRI
TARİHİMİZDE

Ata Koleji olarak, hayata hazır mezunlar vermemizin temelinde 64 yıllık köklü tarihimiz var. Bu köklü tarihi besleyen en önemli kaynaklarımızı bu sayfada keşfedebilirsiniz.

İYİ EĞİTİMİN SIRRI TARİHİMİZDE

HAYATA HAZIR, BAŞARILI MEZUNLAR

Mezunlarımızı sadece akademik olarak değil, hayatı her koşulda göğüsleyebilecek bireyler olarak yetiştirmek, önceliklerimiz arasındadır. Her bir öğrenciye kaliteli zaman ayırma politikamız, her öğrenciye aynı öğrenme biçimini dayatmak yerine esnek öğrenme yöntemleri uygulamamız, bu uygulamayı yapabilecek nitelikte donanımlı eğitim kadromuz, öğrencinin sadece ders başarısını değil, sosyal ve sportif açıdan da beslenmesini gözetmemiz, bu önceliği hayata geçirmek için sağladığımız olanaklardır.

AZ ÖĞRENCİ NÜFUSUYLA KALİTELİ EĞİTİM

Köklü tarihimizi ve eğitim geleneğimizi besleyen en önemli kaynaklarımızdan biri, aşırı kalabalık öğrenci nüfusu yerine, az nüfusla her bir öğrenciye kaliteli zaman ayırma politikamızdır. Herkesin birbirini kolayca görüp duyabileceği, kalabalıkta kaybolmayacağı, aile gibi bir eğitim ortamı. Bu sayede, nitelikli eğitim kadromuz her öğrencinin kendine has öğrenme biçimini keşfedebilir ve bire bir ilgiyle, esnek öğrenme yöntemleri uygulayabilirler. Öğrencilerin eğitime katılımı da bu sayede artar. Çünkü önceliğimiz, hayata hazır, mutlu mezunlar verebilmektir.

AZ ÖĞRENCİ NÜFUSUYLA KALİTELİ EĞİTİM
HER ÖĞRENCİYE AYNI ÖĞRENME BİÇİMİNİ DAYATMAYAN SİSTEM

Her öğrenciye aynı öğrenme biçimini dayatmak yerine, esnek öğrenme yöntemleri uygularız. Bu da öğrencinin verimliliğini, motivasyonunu yükselten, okuldan maksimum faydalanmasını sağlayan çok önemli bir yaklaşımdır. Bunu gerçekleştirmemizi mümkün kılan, yüksek nitelikli eğitim kadromuz ve “sınırlı öğrenciyle kaliteli eğitim” politikamızdır.

SADECE DERS BAŞARISI DEĞİL, SOSYAL VE SPORTİF GELİŞMEYLE, HAYATA HAZIR ÖĞRENCİLER

64 yıllık köklü eğitim sistemimizi besleyen bir diğer unsur da, öğrencinin sadece ders başarısını değil, sosyal ve sportif açıdan da beslenmesini gözetmemizdir. Bunun için, ders içi olduğu kadar ders dışı alanlarda da, farklı ilgi alanlarına hitap eden kulüplerle, etkinliklerle, sporun akademik ve uygulamalı eğitimiyle, deneyimli ve uzman eğitmenlerimiz daima öğrenciye destek olmaktadır. Çünkü önceliğimiz, tek yönüyle değil, her yönüyle hayata hazır, mutlu mezunlar verebilmektir.

BİREYSEL FARKLILIKLARI KEŞFEDEN, NİTELİKLİ EĞİTİM KADROSU

Öğrenciler arasındaki öğrenme farklarını gözeten, bu doğrultuda farklı öğrenme yöntemleri uygulayan, öğrencileri güçlü yanlarına göre yönlendirebilen donanımlı öğretmenler ve yöneticiler hayati önem taşımaktadır. Her biri kendi alanında başarılı bir kariyere sahip, dünyayı takip eden ve öğrenci psikolojisini iyi bilen uzman eğitimcilerimiz, öğrencilerimizi geleceğe güvenle hazırlarlar.

İKİ YABANCI DİLDE EĞİTİMLE DÜNYA VATANDAŞLARI OLARAK YETİŞEN ÖĞRENCİLER

Okulda İngilizce ve Fransızca dil eğitiminin yanı sıra, dünyanın tüm kültürlerini kucaklayabilecek bir bilinci aşılamak, önceliklerimiz arasındadır. Bunu da nitelikli akademik kadromuzla gerçekleştirmek, gurur duyduğumuz noktalardan biridir. Öğrencileri daima geleceği düşünerek yönlendirmek sorumluluğumuzdur.

İKİ YABANCI DİLDE EĞİTİMLE DÜNYA VATANDAŞLARI OLARAK YETİŞEN ÖĞRENCİLER
YKS VE LGS’YE TAM DONANIMLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER

64 yıllık köklü eğitim geleneğimizi besleyen en önemli kaynaklarımızdan biri, öğrencilerimizi sınavlara tam donanımlı bir şekilde hazırlamaktır. Ata Koleji olarak en önemli farkımız ise, hem LGS hem YKS sınavları kapsamında, ücretsiz hafta sonu kurslarıyla, öğrencinin eksiklerine odaklanmaktır. Bunu da nitelikli akademik kadromuzla gerçekleştirmek, gurur duyduğumuz noktalardan biridir. Öğrencileri daima geleceği düşünerek eğitmek en önemli sorumluluğumuzdur. Çünkü önceliğimiz, hayata hazır, mutlu mezunlar verebilmektir.

HİJYENİK BİR OKUL ORTAMI

Köklü eğitim geleneklerimizden biri de; okulda eğitim kalitesinin yanı sıra, öğrencinin sağlığını ve mutluluğunu gözeten hijyenik bir ortamı garanti etmektir. Ata Koleji olarak, pandemi koşullarında gerekli olan tam hijyen kurallarını harfiyen uygulamaktayız. Ayrıca “sınırlı öğrenciyle kaliteli eğitim” politikamız da bu konuda azami fayda sağlamaktadır. Yüksek nitelikli eğitim kadromuz da, bire bir ilgilendikleri öğrencileri akademik, sosyal ve sportif olarak yönlendirmenin yanı sıra hijyen konusunda da bilinçlendirmektedir. Çünkü önceliğimiz, hayata hazır, mutlu mezunlar verebilmektir.

HİJYENİK BİR OKUL ORTAMI